Τσιμισκή 22, Ξάνθη, 67131
2541083342

Προφίλ

το προφίλ μας

Η ΦΜ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, Εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων, (Φ. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ-Μ. ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑΣ Ο.Ε.) ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2004 με έδρα την Ξάνθη και δραστηριοποιείται στον τομέα της Συμβουλευτικής Υποστήριξης σε Επιχειρήσεις, Φορείς και Οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών:

  • Λογιστική και Φοροτεχνική Υποστήριξη Επιχειρήσεων
  • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Επιχειρησιακός Σχεδιασμός
  • Μελέτες Χρηματοδοτικής Ενίσχυσης Επιχειρήσεων
  • Υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Στα χρόνια δραστηριοποίησης μας, η εταιρία έχει αναλάβει την Φοροτεχνική – Λογιστική υποστήριξη μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων καθώς επίσης έχει εντάξει και ολοκληρώσει επιχειρηματικά σχέδια σε προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης (ΕΣΠΑ) καθώς και στον Αναπτυξιακό Νόμο.

Πολύ σημαντική είναι η εμπειρία μας στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Interreg, Διακρατικά, Διαπεριφερειακά, κλπ.) υποστηρίζοντας φορείς του  Δημοσίου και του Ευρύτερου Δημοσίου τομέα.

το όραμά μας

Όραμα μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες με επίκεντρο τον πελάτη, και να εξελισσόμαστε διαρκώς προσφέροντας εξειδικευμένες και καινοτόμες λύσεις.

Για εμάς στην ΦΜ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ το πραγματικό κεφάλαιο της επιχείρησής μας είναι οι εργαζόμενοι μας, και σ΄ αυτούς διαρκώς επενδύουμε.

Οι ενέργειες μας διέπονται από επαγγελματική δεοντολογία, εμπιστευτικότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα με γνώμονα την ποιότητα και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

η πορεία μας

2004

Ιδρύσαμε την εταιρία μας με την επωνυμία Η ΦΜ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, Εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων, (Φ. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ-Μ. ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑΣ Ο.Ε.)

2007

Υλοποιήσαμε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο μας έργο στο εξωτερικό (Καμερούν)

2009

Μεταφερθήκαμε στα νέα ιδιόκτητα γραφεία μας, στην Τσιμισκή 22 στην Ξάνθη

2016

Μεγαλώσαμε και το στελεχιακό μας δυναμικό έφτασε σε διψήφιο αριθμό.

2017

Συνεχίζουμε με το ίδιο όραμα και μεγαλύτερους  στόχους…